Skip to content

Zašto sve to radimo?

  Nakon vise od godinu dana poslovanja moje tvrtke, veliko mi je zadovoljstvo što mogu ispričati našu priču i zašto radimo to što radimo!

  Prije malo vise od godine, odlučili smo uči na tržište, i DATI najbolje i BITI najbolji. Zajedno s ljudima koje smo upoznali, uz cijeli ovaj put koji smo proveli do sada, možemo biti sretni kako smo izradili stranice i unaprijedili ih na bolje. Ali, naravno, mi uvijek ciljamo na još više!

  Je li bilo teško?

  Bilo je i bit će, ali ono što smo napravili s našim klijentima je to što smo ih pustili da oni stvaraju svoju priču, a MI pomažemo da oni budu još bolji i uspješniji sa svojim proizvodima, da stvaraju bolje društvo. A to je upravo ono društvo koje vidimo svi zajedno, a takvo drustvo vidi strast prema onome što se radi i nikada ne odustaje. Uvijek smo podrška svim našim dragim ljudima koji voli radite i koji su vrlo sposobni i izdržljivi u onome što rade.

  Sreća je kada vidimo klijenta da smo napravili upravo ono što su tražili!

  Kako se kaže još odavnina, sreća je u malim stvarima, i mi smo toga svijesni. Kada nam se klijent zahvali na nekoj sitnici s kojom smo mu uljepšali dan ili kada pogleda stranicu koja je još ljepše napravljena, nema drugoga, nego samo nastaviti s time i u tome vidimo da smo zadovoljili stvari koje su baš oni htjeli. Nema dražeg nego kad čujem da sam stvarno napravio baš onako kako su oni zamislili da im stranica izgleda i da im baš priča priču koju su htjeli ispričati i pokzati drugima.

  A što Vam mi nudimo?

  Kao što sam već i ranije naveo, Vijuga Plus je tu uvijek za Vas, Vaša podrška kad god vam nešto zapne. Od samog marketinga, prodaje, izrade web stranice ili web shop-a, pa do održavanja istih. Pitajte nas što god hoćete, a mi ćemo Vam uvijek pokušati pomoći. Mi riješavamo probleme Vaše stranice uvijek i u bilo koje doba noći.
  S nama nikad nećete pogriješiti!

  Potaknuti gomilom predivnih komentara na naš rad, odlučili smo napraviti kratki članak o tome kako smo započeli svoje poslovanje i što nam u tome stvara sreću.

  A, ako Vama treba bilo kakva podrška oko Vašeg poslovanja, zapamtite, mi smo TU ZA VAS!
  Detaljnu ponudu što nudimo pogledajte ovdje: https://www.plus.vijuga.com/nasa-ponuda/

  Možete se javiti preko inboxa, email-a (info@vijuga.com.hr) ili preko stranice. Kako god je Vama lakše! Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram te YouTube.

  Vaša Vijuga Plus!

  1 thought on “Zašto sve to radimo?”

  1. Bravo ekipa, samo tako nastavite. Rijetki su pravi stručnjaci, a ujedno i ljudi. Vi ste oboje. Sretno!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)