Skip to content

Vijuga Plus mjesto je za Vas!

Stvarajte svoju priču uz Vijuga Plus

Vijuga Plus kao početak Vaše priče. Potrebno je svakodnevno prilagođavati svoje poslovanje, a u digitalnom dobu, prilagodba je ključna za uspjeh. 
Ne čekajte da Vam konkurencija oduzme Vaše kupce. Dajte im vrijednost koju zaslužuju!

Izrada web stranice prvi je korak do cilja. Želimo pomoći da se Vaš proizvod ili usluga pronađu u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Zajedno stvaramo zadovoljne kupce

Vaše poslovanje zaslužuje najbolje, a upravo su kupci najbitnija točka Vašeg poslovanja. Pomažemo spojiti potencijalne kupce s Vašim poduzećem i na Vaše i naše zadovoljstvo stvaramo kvalitetnu i dugoročnu suradnju.

Za poslovne subjekte

Svjesni smo koliko početak poslovanja može biti težak i baš zato smo za tvrtke koje su tek osnovane i koje već posluju, pripremili ponude kako bi njihov posao digli na višu razinu i pomogli im u poslovanju. 

Neprofitne organizacije

Priče koje pričaju Vaše organizacije, projekti kojima pomažete društvu zaslužuju da ih svi vide. Pridružite svoju umjetničku organizaciju na Vijugu Plus i neka cijeli svijet vidi što radite!

Što drugi kažu o Vijugi Plus?

Na temelju 5 recenzija.
Petra Radic
Petra Radic
2022-01-25
Zadovoljna sam omjerom cijene i kvalitete usluge, preporučam i drugima.
Goran Vranješ
Goran Vranješ
2021-09-24
Pred vama je tvrtka koja zna što radi. Iako njenog direktora poznajemo vrlo kratko, možemo posvjedočiti da je riječ o mladom i obrazovanom stručnjaku iz ovog područja. Uz to, uvijek je spreman naučiti nas kako se rade neke jednostavne izmjene, na čemu bi – realno gledano – mogao dodatno zaraditi. I konačno, za razliku od drugih s kojima smo se upoznali, Vijuga se koncentrira na svoje znanje i sposobnost zbog koje smo krenuli u suradnju, a da nismo prvo čuli negativano mišljenje o radu ostalih kolega iz branše. Goran Vranješ, Go Go Granola
Damir Bojanic
Damir Bojanic
2021-09-07
Darko je pravi profesionalac koji zna napraviti ugodnu atmosferu, a pri tome pogoditi svaku fotografiju baš kako treba biti. Vrlo brz i efikasan dogovor oko svake sitnice, precizan u svemu što radi. Svaka iskrena preporuka.
Josip Cetin
Josip Cetin
2021-07-20
Odlična ekipa mladih ljudi. Vrlo profesionalni i susretljivi. U svakom trenutku su spremni pomoći. Zamolio sam ih za pomoć i savjetovanje oko izrade jedne web stranice. Dobio sam zaista nevjerojatnu količinu informacija i veliku pomoć. Svakako preporučam svakome kome treba usluga izrade web-shopa ili web stranice.
Ana Vučković
Ana Vučković
2021-07-01
Suradnja s Darkom i Michaelom bilo je jedno od ljepšim iskustava koje je naša udruga Erudio imala. Mlad tim pun volje i entuzijazma, svaki problem smireno i polako rješava. Osim odlične usluge, tu su za vas s odličnim savjetima kako da snimanje ispadne što bolje. Kvaliteta im je definitivno na vrhunskoj razini i slaže se s pristupačnim cijenama. Uistinu su ljubazni ljudi s kojima ćete se puno nasmijati i doživjeti jako lijepe trenutke koje se kasnije pretvaraju u divne uspomene.