Skip to content

Vijuga Plus

Vijuga nagrađuje nove poduzetnike

  Imate pozitivno ocijenjen poslovni plan, a trebate web stranicu i vizualni identitet?

  Za svakog poduzetnika važno je imati snažnu prisutnost na internetu kako bi se povećala vidljivost i dosegnulo veći broj potencijalnih kupaca ili klijenata. Internet omogućuje poslovanje 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, što znači da su Vaši proizvodi ili usluge uvijek dostupni, a izgradnja kvalitetne i profesionalne web stranice je temelj tomu.
  Potrebno je osigurati da stranica pruža jasne i konkretne informacije o Vašem poslovanju, uslugama i proizvodima. Kvalitetan i relevantan sadržaj može privući i zadržati posjetitelje, te stvoriti pozitivno mišljenje o Vašem brendu. Potencijalni kupci ili klijenti trebaju lako pronaći sve informacije o Vašem poslovanju i kako Vas kontaktirati, jer web stranica može služiti kao Vaša online vizitka.
  Vizualni identitet čini Vaše poslovanje prepoznatljivim i odnosi se na način na koji se prezentirate klijentima, od Vašeg logotipa do dizajna Vaših promotivnih materijala. Također osigurava da se Vaš brend predstavlja na način koji odgovara Vašim vrijednostima I ciljevima.

  Nakon što odaberemo nama najinovativniju poslovnu ideju, istu ćemo nagraditi besplatnom izradom web stranice i vizualnog identiteta, pod uvjetom da navedene već nemate. Ukoliko ste se pronašli u objavi, javite nam se na info@vijuga.com.hr do 17.3.2023.

  Veselimo se suradnji!

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


  🚀 Iskoristite ekskluzivne popuste na izradu web stranica i unaprijedite svoje poslovanje! 🐉💻✨