Skip to content

[VIJUGA.COM.HR] Art Haustor

  Svaki umjetnik koji je dio Vijuge zna zašto smo tu za njih, da spojimo umjetnike i ljubitelje umjetnosti na jedno mjesto, da promoviramo mlade i talentirane umjetnike i kroz različite aktivnosti je cilj dodatno aktivirati kreativnost u umjetnika i potaknuti ga da se izrazi

  . Kako bi još više potaknuli razvoj cijele ove priče, zadovoljstvo nam je reći kako Vijuga, u suradnji sa Art Haustor, će biti dio događaja Art Haustora koji će se održati od 30.07. -04.08.2020. u Čakovcu u vrijeme trajanja čakovečkog Porcijunkulova.


  Art haustor

  Art Haustor postoji već dvije godine te je u početku brojio dvadeset i dvoje umjetnika iz četri županje.  Projekt je usredotočena na promoviranje i povezivanje mladih i još neafirmiranih umjetnika, na populariziranje društveno angažiranih i multidisciplinarnih oblika umjetnosti te na ponovno populariziranje umjetnosti kao važnog i zanimljivog životnog faktora među mlađom populacijom.

  Kao i nama, cilj im je kroz ovaj događaj zbližavanje umjetnika kroz različite aktivnosti kao što su skupne izložbe, niz radionica o slikarstvu, pjesničke večeri i predstavljanja knjiga, prikaz jedinstvenih rukotvorina od gline, drva, reciklirane plastike i slično. Sve navedene aktivnosti su temelj za dodatno upoznavanje umjetnosti, poticanje kreativnosti, pronalaženje novih vrsta umjetnosti koje bi interesirale posjetitelje te možda i poticanje posjetitelja da se i sami počnu baviti nekom vrstom umjetnosti.

  Prijaviti se na ovaj projekt možete na linku (Prijaviti se možete do 06.07.2020. u ponoć)

  Zato Vas pozivamo da posjetite stranice Art Haustora kako bi se dodatno informirali o nadolazećem događaju i aktivnostima u sklopu događaja, svakako ćemo se i mi potruditi informirati Vas o suradnji između Vijuge i Art Haustora, rasporedu aktivnosti tijekom događaja i mnogim drugim iznenađenjima o kojima ćete vrlo brzo saznati.

  Kotizacija za sudjelovanje u ovom projektu se plaća i služi isključivo za podmirivanje izložbenog prostora.*

  Ukoliko želite predstaviti Vašu umjetničku udrugu ili organizaciju, javite nam se na info@plus.vijuga.com

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.