Skip to content

Vijuga Plus

Usluge fotografiranja

  Osim što smo predstavili naše usluge izrade web rješenja, predstavljamo Vam i našu uslugu fotografiranja!

  Usluge fotografiranja dio su naše ponude. Dio ponude nije nov, obavili smo već nekoliko poslova fotografiranja. Usluge fotografiranja nisu amaterske; osoba koja je u Vijugi Plus zadužena za fotografiranje dugi niz godina bavila se fotografiranjem.

  Umjesto da mi govorimo, pustimo naše klijente da govore za nas. Naše usluge prepoznala je udruga Erudio  Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

  Za njih smo obavili usluge fotografiranja i video prijenosa uživo. Što je rekla za nas predsjednica Ana Vučković?

  ,,Suradnja s Darkom i Michaelom bilo je jedno od ljepšim iskustava koje je naša udruga Erudio imala. Mlad tim pun volje i entuzijazma, svaki problem smireno i polako rješava. Osim odlične usluge, tu su za vas s odličnim savjetima kako da snimanje ispadne što bolje. Kvaliteta im je definitivno na vrhunskoj razini i slaže se s pristupačnim cijenama. Uistinu su pristupačni ljudi s kojima ćete se puno nasmijati i doživjeti jako lijepe trenutke koje se kasnije pretvaraju u divne uspomene.” – Ana Vučković, predsjednica udruge Erudio

  Osim toga, jučer smo obavili fotografiranje za Masiv club.   Prepoznali su nas za ostvarivanje odlične suradnje i angažirali su nas za nove fotografije njihovih proizvoda. Hvala im na pruženom povjerenju.

  Također, smo napravili fotografije za web izložbu projektaObojimo puno srce ljubavi. Radove polaznika Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark fotografirao je naš tim i time omogućio polaznicima prikaz njihovih radova zajednici. Projekt je ostvaren u suradnji Udruge Vijuga i Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark. 

  Usluge fotografiranja na Vijugi Plus 

  Sve što je Vama potrebno, pokušati ćemo ostvariti zajedno. S pouzdanošću garantiramo kvalitetnu i brzu uslugu.

  Kontaktirajte nas na Vijuga Plus i zajedno pokrenimo promjenu.

  Za više informacija posjetite našu službenu web stranicu ili nas potražite na društvenim mrežama!

  Vijuga Plus: Izrada web rješenja 

  Instagram: Vijuga Plus

  Facebook: Vijuga Plus

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)