Skip to content

Vijuga Plus

Potpora digitalnoj transformaciji MSP-ova

  O Vijuga Plus

  Vijuga Plus se ne samo fokusira na kreiranje vizualno privlačnih i funkcionalnih web stranica, već i na vođenje društvenih mreža kako bi osigurali da naši klijenti ostanu korak ispred u digitalnom prostoru. Naš tim kombinira inovativne pristupe i tehnološku stručnost kako bi stvorio online prisutnost koja potiče uspješnost poslovanja.

  Vaučeri za digitalnu transformaciju

  Grundler Grupa d.o.o. je ponosno uključena u Poziv za dodjelu vaučera za digitalizaciju, što omogućava malim i srednjim poduzećima (MSP-ovima) pristup potpori za digitalnu transformaciju. Otvoreni smo za suradnju i predstavljamo naše usluge u sljedećim kategorijama:

  1. Vaučer za izradu web stranica i web trgovina:
   • Izrada funkcionalnih web stranica i web trgovina s dodatnom podrškom za hosting i domenu.
  2. Vaučer za vođenje društvenih mreža:
   • Upravljanje društvenim mrežama.

  Kako se prijaviti?

  Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom Pozivu, imate vremena od 1. ožujka do 08. travnja 2024. godine za podnošenje projektnih prijedloga. Mi smo ovdje kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i podršku tijekom ovog procesa.

  Preporučite nas

  Ako znate za nekoga tko bi mogao iskoristiti naše usluge ili je zainteresiran za sudjelovanje u ovom pozivu, slobodno nas preporučite ili nas kontaktirajte za više informacija. Vijuga Plus je vaš pouzdani partner u digitalnom svijetu, spremni da ostvarimo vaše vizije i ciljeve.

  Transformirajte svoje poslovanje digitalnim putem s Vijuga Plus!

  Kontaktirajte nas

  Pogledate više na linku.