Skip to content

Vijuga Plus

Optimizacija web stranice I On-site SEO

  Optimizacija web stranice najbolji je način na koji ćete doći na vrh Google tražilice. Umjesto da novac potrošite na razne oglase koji neće donijeti očekivane rezultate pozabavite se s optimizacijom Vašeg web mjesta.

  Optimizacija web stranice posao je koji će Vam sigurno oduzeti vrijeme, ali rezultati nakon nekog vremena su isplativi. Možda naša objava je došla do Vas baš zbog toga! Ovdje ćemo malo objasniti što to mi radimo na našim službenim stranicama i u našem web shopu. Predstavit ćemo Vam on-site SEO za Vijugu! Sve naše stranice rađene su u WordPress-u.

  Nekoliko naših savjeta za dobru optimizaciju web stranice:

  1. Pobrinite se da imate dovoljno kvalitetnog sadržaja. Ako Vaša stranica nije označena kao Milestone content, dovoljno je da Vaša objava sadrži 300 riječi za dobar SEO. Međutim savjet je svih stručnjaka upotrijebiti što više KVALITETNOG sadržaja. Nije cilj samo ”stvoriti” 300 riječi ako je neupotrebljivo.
  2. Poveznice. Potrebne su Vam vanjske i unutarnje poveznice. Struktura poveznica uvelike poboljšava vašu optimizaciju.  Vanjske poveznice odnose se na sve poveznice koje su van Vaše domene. Najbolje vanjske poveznice su poveznice na Vaše društvene mreže. Ovdje je važno samo da ih dobro postavite.  Unutarnje poveznice odnose se na Vašu stranicu. Možda pozvati korisnika da pročita neki članak na Vašem blogu?
  3. Struktura teksta. Važno je koristiti Headinge. Srećom postoji nekoliko Heading-a koje možete koristiti prilikom oblikovanja teksta. Ovaj dio je iznimno važan i zbog čitljivosti teksta od strane korisnika.
  4. Meta opis, Meta naslov, slug…    To su elementi koje VI uređujete za Google. Ako ne uredite sami, Google sam stvara svoje opise i naslov za Vašu stranicu. To je dobro jer ako niste u tome možete imati rezultate, ali Vi možete sami odrediti što želite prikazati na tražilici.
  5. Blog.  Ako se ispravno vodi i nudi kvalitetan sadržaj, blog je Vaš najbolji prijatelj u optimizaciji web stranice. Što više content-a stvarate , Google Vas bolje pozicionira.
  Ovo su samo neki naši savjeti za Vašu web stranicu. Sve naše tajne ne možemo odati. Sadržaj web stranice važan je stoga pozivamo Vas da pročitate naš članak na temu Sadržaj web stranice. 

  Optimizacija web stranice velik je posao i uvijek se više isplati uzeti nekog s iskustvom u tom području. Nemojte čekati da Vam konkurencija oduzme klijente kontaktirajte nas kako bi mogli pomoći prilikom podizanja Vaše web lokacije na novu razinu!

  Vijuga Plus je i na društvenim mrežama!

  Instagram

  Facebook 

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


  🚀 Iskoristite ekskluzivne popuste na izradu web stranica i unaprijedite svoje poslovanje! 🐉💻✨