Skip to content

Vijuga Plus

Održavanje web stranica i web trgovina s Vijugom Plus

  Bilo da je riječ o web stranici ili web shop-u, nužno je da ih se redovno održava kako bi kupci mogli biti upućeni u redovne proizvode i usluge koje Vaša tvrtka nudi.

  Vrlo je važno da se svaki sadržaj na web stranicama ažurira te redovno ažuriranje stranice, zapravo visoko rangira Vašu stranicu u pretraživanju interneta. Jedan od ključnih razloga zašto je potrebno održavanje stranice su virusi i hakeri. Vrlo lako se dogodi da se neki bug pojavi na Vašoj stranici te od toga može doći do napada na Vašu stranicu od strane hakera.

  Redovito održavanje weba, omogućuje i sigurnosnu kopiju u slučaju da se Vaša stranica sruši ili slučajno dođe do prestanka rada. Lakše je imati sigurnosnu kopiju koja je jedan od cilja održavanje, nego ponovno raditi novu web stranicu. S ovime dolazimo i do uštede troškova jer ako je Vaša stranica hakirana i ako nemate sigurnosnu kopiju, dolazi do toga da Vašu stranicu treba ponovno raditi, što znači opet uložiti, a ono što ste ranije uložili je upravo palo sve u vodu. Održavanje web stranice je tu kako bi Vam zapravo pomoglo pratiti kako stojite s marketinškim ciljevima, kakav je napredak Vaše kampanje i slično. Važno je da Vaša web stranica ispunjava sva očekivanja posjetitelja.

   

  Loše funkcioniranje web stranica loše je i za imidž vašeg proizvoda ili usluge koje nudite. Zato nemojte čekati da nekakva prijetnja ili virus probije Vašu stranicu. Bez redovnog održavanja može se dogoditi da imate i navedene zastarjele ponude na Vašoj web stranici koje će potencijalne kupce okrenuti od Vaše stranice.

  Zato smo mi tu kako bi Vam pomogli da Vaša stranica i dalje ispunjava sva očekivanja. Mi smo tu da rješavamo tehničke probleme kao što su sporo učitavanje stranice, neispravna veza, pogreške pri učitavanju stranice. Tu smo kako bi mogli dodavati nove proizvode na Vašu stranicu kad god Vi to želite, tu smo kako bi i dalje ažurirali, nadograđivali i uređivali Vašu stranicu. Tu smo i da brinemo o kodovima, o korištenju sigurnosnih lozinki, o uklanjanju zastarjelih aplikacija. Tu smo kako bi prilagodili da vaša web stranica ili web shop normalno funkcionira i na mobilnim uređajima, što se vrlo često zna dogoditi da bude loše jer se ne koristi dijelovi koji su prilagođeni i mobilnim uređajima.

  Za sve ovo – mi smo tu. Vijuga Plus pravo je mjesto za Vas i zato nemojte čekati, angažirajte nas.

  Javite nam se ovdje 

  Ovo je dio našeg vodića o Što napraviti prije izrade web stranice

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


  🚀 Iskoristite ekskluzivne popuste na izradu web stranica i unaprijedite svoje poslovanje! 🐉💻✨