Skip to content

O nama

O nama
što je Vijuga plus ?

O NAMA UKRATKO

Vijuga Plus sastavni je dio Vijuge koja je namijenjena poduzećima koja posluju u području umjetnosti i kulturi u svrhu promocije svojih proizvoda i usluga na Vijugi.

Ovo nije mjesto samo za poslovne subjekte iz svijeta umjetnosti nego i za ostale. Pokrenuli smo dio koji je podrška ostalim poduzećima. Podrška se sastoji od izrade  web stranica, web shop-a te podrška oko istih. 

U dijelu O nama možete saznati što je naša ponuda i tko je sve dio Vijuge Plus. Svakodnevno radimo na usavršavanju kako bi Vama ponudili najbolje. 

O NAMA...

Koji je cilj Vijuge?

Što je Vijuga? Vijuga je platforma koja spaja umjetnike, ljubitelje umjetnosti i prodavače materijala: pribora za umjetnike na jedno jedinstveno mjesto. Daje priliku umjetnicima da se predstave, osvoje nove kupce i nove galerije. Dok ljubiteljima umjetnosti daje priliku da uživaju u vrhunskim umjetnicima i njihovim fantastičnim radovima koje stvaraju s puno ljubavi i strasti. Cilj Vijuge je da okupimo umjetnike koji puno ljubavi, strasti i energije ulažu u svoje radove. Vjerujemo da takvi radovi najviše vrijede. Prodavačima nudimo vrhunsku uslugu promocije njihovih tvrtki i proizvoda kroz jedinstveni partnerski sustav. 


Vijuga Plus je...

sastavni dio Vijuge koja je namijenjena poduzećima koja posluju u području umjetnosti i kulturi u svrhu promocije svojih proizvoda i usluga na Vijugi. Naša vizija je olakšati poslovanje za vrijeme pandemije i na taj način doprinijeti zajednici. 

O nama
O nama
O nama

O NAMA

Ovdje možete pronaći...

popis svih partnera s kojima surađuje Vijuga kao i sve novosti naših partnera. Uvijek smo tu za Vas.

Zašto biti dio Vijuge plus?

Vijuga Plus će pogodovati svim uključenim stranama. Partneri će moći planirati sve novosti koje su vezane za njihovo poslovanje. Umjetnici koji su na Vijugi  imat će prvi priliku  saznati o novim proizvodima i  kupovati s popustima.

Zatražite svoju ponudu