Skip to content

Vijuga Plus

Koliko Hrvatska ima domena registriranih na .hr domeni i put u Milano

  Hrvatske .hr domene

  Hrvatska trenutno ima 79,779 besplatnih .hr domena i 34,958 plaćenih .hr domena. Ove brojke pokazuju rastuću digitalnu prisutnost i poduzetništvo u zemlji, s velikim brojem registriranih domena koje pomažu u online identitetu i poslovanju.

  Italija i .it domene

  Italija ima oko 3.5 milijuna registriranih domena pod .it vršnom nacionalnom domenom​ (Diggity Marketing)​​ (Make A Website Hub)​. Ovaj podatak svrstava .it među najkorištenije ccTLD-ove u svijetu, čime se odražava značajan broj talijanskih web stranica i online projekata.

  Putovanje u Milano

  Nedavno putovanje u Milano bilo je pravo osvježenje. Jedna od najimpresivnijih znamenitosti bila je Bosco Verticale, inovativni projekt vertikalne šume. Ova zelena zgrada ne samo da dodaje estetsku vrijednost gradu, već također značajno doprinosi urbanom zelenilu i ekologiji.

  Usporedba nekretnina: Milano vs. Osijek

  Dok smo bili u Milanu, također smo istražili tržište nekretnina i usporedili ga s tržištem u Osijeku. Cijene nekretnina u Milanu su znatno više u odnosu na Osijek, što odražava ekonomske razlike između ova dva grada. Na primjer, luksuzni stanovi u Milanu mogu doseći cijene od nekoliko milijuna eura, dok su cijene u Osijeku znatno pristupačnije, nudeći odlične mogućnosti za investitore koji traže povoljnije opcije.

  Zaključak

  Posjet Milanu pružio je bogate uvide u razlike između dva grada. Hrvatska raste u digitalnom svijetu, dok Milano pokazuje kako se inovacija i urbanizam mogu spojiti u jednu cijelinu. Ako želite saznati više o putovanju u Milano i usporedbi cijena nekretnina, pročitajte cijeli članak na Grundler Grupa.