Skip to content

Izrada web rješenja za tvrtke

  Izrada web rješenja dio je naše Vijuge Plus  kako bi pomogli u razvoju Vašeg poslovanja.

  Kao rezultat pandemije koja je započela prije godinu dana, ključno je stvoriti poslovanje koje se  prilagođava uvjetima iz okruženja. Posebno sada kada poslovanje na internetu prelazi sve granice i postaje novi i ključni oblik za jedno poduzeće. To je jedan od glavnih razloga zašto   Vijuga j.d.o.o. nudi svoje usluge ostalim subjektima iz poslovnog sektora. Vjerujemo da je to mali, ali veliki korak više koji upravo njima može pomoći u poslovanju.  Ne čekajte da Vam konkurencija oduzme Vaše kupce. Dajte im vrijednost koju zaslužuju.

  Naša ponuda sastoji se od izrada web rješenja u programu WordPress jer nam se pokazao kao najbolja i najdosljednija opcija. Vaše web rješenje neka bude jednostavno, moderno i ugodno oku Vaših klijenata.

  Osim što nudimo izradu web stranice mi Vam ujedno nudimo i izradu web shopa!  Naš tim redovno radi na svojem usavršavanju u izradi web rješenja u programu WordPress kako bi ponudili najbolje Vama.

  U našu ponudu odmah je uključena i optimizacija web stranica! SEO (Search Engine Optimization) vitalno je za Vašu web ideju, a za razliku od naših konkurenata nećemo dodatno praviti problem oko naplate i obavljanja posla.

  Osim tehničkog dijela naše ponude, našim klijentima stojimo na raspolaganju 24 sata dnevno sedam dana tjedno! S obzirom da poslujemo u dinamičnom okruženju znamo koliko je važno da sve ispravno funkcionira. Uvijek smo tu za Vas.

  Ako su Vam potrebne naše usluge, možete nam se obratiti preko  obrasca i biti korak do Vaše nove stranice koja će ujedno biti i korak više u Vašem poslovanju. Želimo čuti Vas i Vašu ideju kako bi pružili najbolje iz naše ponude.

  Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam se javite jer mi smo ovdje ZA VAS.

  Pronađite naše ponude i što su rekli o nama na Podrška poslovnim subjektima. 

  Facebook

  Instagram 

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)