Skip to content

Vijuga Plus

Grundler Grupa donira 5% od izrade web stranica SOS Dječjem selu Hrvatska: Partnerstvo za bolje sutra

  Što je SOS Dječje Selo Hrvatska?

  SOS Dječje selo Hrvatska je neprofitna organizacija koja pruža dugoročnu obiteljsku skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osnovana je 1992. godine i dio je međunarodne mreže SOS Dječjih sela koja djeluje u 137 zemalja širom svijeta. Misija SOS Dječjeg sela Hrvatska je pružiti toplinu doma, ljubav i sigurnost djeci koja su izgubila roditelje ili su odvojena od svojih obitelji zbog različitih okolnosti.

   

  U SOS Dječjim selima djeca odrastaju u obiteljskom okruženju s SOS mamama, braćom i sestrama. Cilj je pružiti im stabilnost i podršku kako bi mogli razviti svoje talente i postati samostalni i odgovorni odrasli ljudi. Pored toga, SOS Dječje Selo Hrvatska nudi različite programe podrške za mlade koji napuštaju skrb, kao i preventivne programe za obitelji u riziku kako bi se spriječilo izdvajanje djece iz bioloških obitelji.

   

  Grundler Grupa i suradnja s SOS Dječjim selom Hrvatska

  Grundler Grupa, renomirana tvrtka specijalizirana za izradu web stranica i digitalne marketing strategije, ponosno najavljuje novu suradnju s SOS Dječjim selom Hrvatska. U okviru ove suradnje, Grundler Grupa će donirati 5% od ukupnog iznosa za izradu web stranica SOS Dječjem Selu Hrvatska.

   

  Ovaj plemeniti čin ima za cilj podržati rad SOS Dječjih sela i pomoći u osiguravanju boljih uvjeta za odrastanje djece bez roditeljske skrbi. Donacija će biti usmjerena na različite projekte unutar SOS Dječjeg sela, uključujući edukacijske programe, psihološku podršku i poboljšanje životnih uvjeta djece.

   

  “Grundler Grupa je posvećena društvenoj odgovornosti i vjerujemo da je naša dužnost podržati zajednicu u kojoj djelujemo. SOS Dječje selo Hrvatska čini izuzetan posao brinući se o najranjivijima među nama, i ponosni smo što možemo doprinijeti njihovoj misiji”, izjavio je direktor Grundler Grupe, Darko Grundler.

   

  Ova inicijativa ne samo da će pomoći u prikupljanju potrebnih sredstava za SOS Dječje selo Hrvatska, već će također podići svijest o važnosti podrške djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Grundler Grupa poziva sve svoje klijente i partnere da se pridruže ovom plemenitom cilju i zajedno s njima stvore bolje sutra za djecu SOS Dječjeg sela Hrvatska.

   

  Kako možete pomoći?

  Ako ste zainteresirani za izradu web stranice u periodu od 1. lipnja do 31. listopada 2024. godine vaš projekt može doprinijeti plemenitom cilju. Kontaktirajte nas već danas i budite dio promjene za bolju budućnost djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Svaka web stranica izrađena s ljubavlju i posvećenošću ne samo da će vam pomoći u postizanju vaših poslovnih ciljeva, već će također imati pozitivan utjecaj na živote potrebite djece.

  Trebate uslugu izrade web stranice ? Obratite nam se na info@plus.vijuga.com ili putem kontakt obrasca.

  Zapratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook.