Skip to content

Vijuga Plus

Dobrodošli na nove stranice Vijuge Plus

  Iznimno smo uzbuđeni podijeliti s vama najnovije vijesti iz Grundler Grupe d.o.o. – predstavljamo vam našu novu web stranicu i osvježeni logo pod imenom ”Vijuga Plus”. Ove promjene predstavljaju plod našeg kontinuiranog napora da podignemo kvalitetu naših usluga na višu razinu i pružimo još bolje iskustvo našim klijentima. S ponosom predstavljamo ”Vijuga Plus” logo kao simbol naše budućnosti i želje da budemo vaš pouzdan partner u svim digitalnim izazovima koji vas očekuju.

  Dizajn “Vijuga Plus” logotipa inspiriran je idejom kontinuiranog kretanja i rasta. Linije koje se njišu naprijed predstavljaju našu predanost inovacijama i napretku. Sama riječ “vijuga” sugerira da ništa u životu nije ravno, ali mi smo odlučili da, dok rastemo naprijed, to činimo s preciznošću i fokusom, koristeći pravilne linije. Ove linije simboliziraju našu stručnost i preciznost u svakom projektu koji radimo.

  Plavozelena boja u logotipu “Vijuga Plus” simbolizira ono što već jesmo, ali s napretkom. Mi smo agencija koja se prilagođava i raste s vremenom, a boja predstavlja našu predanost održivosti i inovacijama koje donosimo u digitalni svijet. Kroz ovaj logotip, želimo komunicirati našu strast prema digitalnom svijetu i želju da pružimo najbolju podršku našim klijentima. “Vijuga Plus” nije samo logo; to je simbol naše vizije i našeg posvećenog tima koji radi kako bi pomogao našim klijentima da postignu izvanredne rezultate.

  Vijuga Plus je sastavni dio Grundler Grupe d.o.o., s fokusom na razvoj web stranica, web shop-ova i pružanje podrške u vezi s istima. Naš primarni cilj je oblikovanje atraktivnih, korisnih i intuitivnih web stranica koje će poboljšati korisničko iskustvo i privući posjetitelje. Želimo odražavati identitet naših klijenata kroz njihove web stranice, ističući njihove brendove i pomažući im da se istaknu na tržištu.


  Naša priča počinje 2021. godine u predivnom gradu Osijeku i od tada neprestano rastemo. Spremni smo za taj rast i uvjereni smo da postajemo nauspješniji u onome što radimo. Naša strast leži u pružanju kvalitetnih i prilagođenih usluga kako bismo omogućili našim klijentima ostvarenje uspjega u svojem poslovanju.

  Ove promjene potaknute su našom željom da klijentima pružimo još bolju uslugu i pomognemo što većem broju klijenata.

  Također, željeli bismo iskoristiti ovu priliku da iskreno zahvalimo svim našim dosadašnjim klijentima na njihovoj nevjerojatnoj podršci i povjerenju koje su nam pružili tijekom godina. Bez vas, ova promjena i naš uspjeh ne bi bili mogući. Vaše povjerenje nas je inspiriralo da rastemo i napredujemo, i mi cijenimo svaki trenutak koji smo proveli radeći s vama.

  Vaše povjerenje u nas potiče nas da budemo još bolji i da pružimo još više. Radujemo se nastavku naše suradnje u novom poglavlju s “Vijuga Plus” i Grundler Grupom. Vaši izazovi su naši izazovi, i zajedno smo spremni za nove uspjehe.

  Još jednom, hvala vam što ste dio našeg puta. Bez vas, ne bismo bili ono što jesmo danas.

  Ostanite s nama jer nas očekuje uzbudljiva budućnost s Vijuga Plus by Grundler Grupa d.o.o. Pratite nas na našim društvenim mrežama: Instagram i Facebook

  Vaša Grundler Grupa d.o.o. i Vijuga Plus tim