Skip to content

Vijuga Plus

3. godišnjica Grundler Grupe

  Slavimo treći rođendan Grundler Grupe, i s ponosom se prisjećamo naših početaka. Osnovani smo 8. ožujka 2021. godine u Osijeku, a ova godina predstavlja važan korak u našem zajedničkom putu.

  Naša priča počela je s Vijuga platformom, inovativnom idejom koja je okupljala umjetnike i stvarala jedinstvene projekte. Danas smo ponosni što smo rasli i razvijali se, a sada imamo čak dva izvanredna benda koja čine srce naše tvrtke.

  Prvi je brend Vijuga Plus, posvećen marketinškim poduhvatima i stvaranju kreativnih rješenja. Naša strast prema inovacijama donosi svježe perspektive i energiju koja nas pokreće prema naprijed.

  Drugi brend, Grundler Grupa Nekretnine, s posebnim entuzijazmom pristupa svijetu nekretnina. Naša posvećenost kvaliteti i profesionalizmu izdvaja nas na tržištu, a rezultati su vidljivi u svakom projektu kojeg preuzmemo.

  Ova trogodišnja avantura bila je ispunjena izazovima, usponima i padovima, ali zajedno smo izgradili čvrste temelje za daljnji uspjeh. Hvala svima, našim vrijednim klijentima, koji svojim trudom i predanošću čine Grundler Grupu posebnom,i budućim klijentima koje ćemo tek upoznati.

  Sretan rođendan Grundler Grupi!